facebook pixel script
logo

Marknadsföringspolicy

1. Syfte

Vi på Bostadsval är engagerade i att erbjuda värdefull information och erbjudanden som kan förbättra din upplevelse och hjälpa dig att hitta det perfekta boendet. Som en del av vår tjänst, kan du motta e-postmeddelanden som innehåller:

  • Nyheter och uppdateringar om våra tjänster
  • Personligt anpassade erbjudanden
  • Information om nya bostäder som matchar dina preferenser
  • Tips och råd för bostadssökande

2. Samtycke till marknadsföring

När du skapar ett konto hos oss och anger din e-postadress, ger du oss samtycke att skicka marknadsföringsinnehåll till dig via e-post. Vi tar ditt privatliv på allvar och försäkrar att din information endast används för relevanta och värdeskapande syften.

3. Avbryta samtycke

Vi förstår att dina intressen och behov kan förändras över tid. Om du inte längre vill ta emot marknadsföringsmaterial från oss, kan du enkelt avbryta din prenumeration. Detta gör du genom att klicka på länken "Avsluta prenumeration" som finns i slutet av varje marknadsföringsmail. När du väljer att avsluta din prenumeration kommer vi omedelbart att upphöra med att skicka ytterligare marknadsföringskommunikation till dig.

4. Förändringar i policyn

Denna marknadsföringspolicy kan komma att uppdateras för att spegla nya lagkrav eller förändringar i våra interna processer. Om väsentliga ändringar görs, kommer vi att informera dig genom en uppdatering via e-post eller direkt på vår plattform.