facebook pixel script
logo

Användarvillkor

Dessa användarvillkor (”Villkor”) är ett bindande avtal mellan dig och bostadsval.se, (”Bostadsval”, ”Företaget”, ”vi” och ”oss”) och syftar att reglera ditt användande av Hemsida och tillhörande tjänster (gemensamt “Tjänsten”). Om du har några frågor angående dessa villkor, vänligen kontakta oss på support@bostadsval.se

Vi förbättrar ständigt vår Tjänst, så dessa Villkor kan behöva ändras i framtiden. Vi förbehåller oss rätten att ändra Villkoren när som helst, men om vi gör det kommer vi att uppmärksamma det genom att lägga till ett meddelande på vår Tjänst och/eller genom att skicka ett e-postmeddelande till dig och/eller genom att uppmärksamma det på andra sätt. Om du inte samtycker med de nya Villkoren kan du välja att inte godkänna dessa; tyvärr betyder det att du inte längre kan använda Tjänsten. Om du använder Tjänsten efter att Villkoren har ändrats betyder det att du samtycker med alla ändringarna.

ÖVRIGA DEFINITIONER

“Hemsidan” Syftar på hemsidan under domännamnet bostadsval.se.

GENERELLT

Genom att använda Tjänsten bekräftar du att du har läst, förstått och godkänner detta avtal. Vi på bostadsval.se förbehåller oss rätten till att när som helst uppdatera, ändra eller upphäva Tjänsten. Du bekräftar genom ditt användande av Tjänsten att du är myndig och därmed berättigad att ingå ett bindande avtal (eller att du, om detta inte är fallet, har fått din vårdnadshavares tillstånd att använda Tjänsten och fått din vårdnadshavare att godkänna Villkoren å dina vägnar).

OM BOSTADSVAL.SE

  • Bostadsval är en bostadswebbplats där du som användare kan se utbudet av bostäder från flera olika hyresvärdar. När du som betalande kund klickar på “kontakta hyresvärd” kommer du att antingen (1) omdirigeras till uthyrarens webbplats där du kan söka bostaden eller (2) få tillgång till uthyrarens kontaktuppgifter, exempelvis telefonnummer eller mejladress.
  • Bostadsval äger inte, administerar inte och faciliterar inte själva uthyrningen av de olika bostäder som annonseras på bostadsval.se. Bostadsval garanterar inte på något sätt att du som användare kommer att få tag på ett hyresbostadskontrakt, även om du valt att betala för vår tjänst. När du som användare använder Bostadsvals tjänster kommer du fortfarande att behöva söka bostaden i fråga enligt uthyrarens villkor och regler. Bostadsval ger inte dig som användare någon fördel gentemot andra potentiella hyrestagare som söker samma bostad.

MEDLEMSKAP

  • För att bli medlem och få tillgång till tjänstens alla funktioner har vi en provperiod som går över till en återkommande betalning. Du är bunden till den provperioden i 48 timmar och efter det kan du avbryta ditt medlemskap när som helst. Bostadsval återbetalar ej medlemskap där eller då tjänsten inte nyttjats.
  • Ett aktivt medlemskap innebär att du som användare får full tillgång till hemsidans alla funktioner, vilket bland annat innebär tillgång till bostadsuthyrarnas kontaktuppgifter, webbplats samt rabattkoder till tredjepartswebbplatser.

Provanvändning

Du erbjuds en 7-dagars provperiod för en kostnad av 19 kr. Under denna period har du tillgång till vår produkt eller tjänst för att utvärdera dess prestanda och fördelar.

Automatisk förnyelse:

Efter provperioden på 7-dagar kommer ditt abonnemang automatiskt att förnyas och övergå till en veckovis prenumeration till en prisplan om 79 kr per vecka. Den automatiska förnyelsen säkerställer att du kan fortsätta använda vårt produkt eller tjänst utan avbrott.

Avbokning före förnyelse:

Om du inte önskar fortsätta med prenumerationen efter provperioden, måste du avboka den innan den ursprungliga 7-dagarsperioden löper ut. Du kan avboka prenumerationen via ditt användarkonto på vår webbplats eller genom att kontakta vår kundtjänst. Vi rekommenderar att du avbokar i god tid för att undvika att debiteras för nästa veckoabonnemang.

Betalningsinformation

För att genomföra köpet av provperioden för 19 kr och för att aktivera den automatiska förnyelsen krävs giltig betalningsinformation. Genom att lämna dina betalningsuppgifter ger du oss tillstånd att debitera det aktuella priset för den förnyade prenumerationen varje vecka, om inte avbokning har gjorts.

Återbetalningspolicy

Under provperioden på 7 dagar erbjuder vi ingen återbetalning av den ursprungliga köppriset på 19 kr. Om du avbokar prenumerationen inom provperioden kommer inga ytterligare avgifter att tas ut förutom det ursprungliga prenumerationspriset. Efter provperiodens slut erbjuds inga återbetalningar för påbörjade prenumerationsperioder.

Prisändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra priset på abonnemanget efter provperiodens utgång. Eventuella prisändringar meddelas i förväg, och du har rätt att avboka prenumerationen innan prisändringen träder i kraft om du inte godkänner den nya prissättningen.

Dessa köpvillkor kan komma att ändras eller uppdateras över tiden. Om det sker några väsentliga förändringar kommer vi att meddela dig i förväg. Genom att fortsätta använda vår produkt eller tjänst efter att ändringarna har trätt i kraft, accepterar du de uppdaterade villkoren.

ANVÄNDARNAMN OCH LÖSENORD

För att använda Tjänstens alla funktioner måste du skapa ett användarkonto och logga in med detta. Instruktioner om hur du skapar ett användarkonto finns på Hemsidan. När du skapar ett användarkonto anger du uppgifter om dig själv som kan inkludera men ej är begränsat till, förnamn, efternamn, e-post, födelsedatum och kön. Du lovar härmed att ange korrekt information om dig själv när du skapar ett användarkonto, samt att hålla informationen uppdaterad. Ditt användarkonto är personligt och du får inte överlåta ditt konto till någon tredje part. Du är ansvarig för att skydda dina inloggningsuppgifter från åtkomst av obehöriga, samt att du inte får delge (uppsåtligen eller av vårdslöshet) dina inloggningsuppgifter med någon tredje part. Vi förbehåller oss rätten att inaktivera eller avsluta ett användarkonto efter eget behag. Du har rätt att avsluta ditt konto när som helst genom att kontakta oss via mail. Om du använder ett konto hos en tredje part, exempelvis Facebook, för att få tillgång till ett användarkonto hos Tjänsten, ger du oss rätt att inhämta din verifieringsinformation därav. För vidare beskrivning av hur vi lagrar och använder din information, läs vår integritetspolicy.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar personuppgifter som vi erhåller i samband med användandet av Tjänsten. Personuppgifterna behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.

TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTER

Dessa användarvillkor ska tolkas i enlighet med svensk lag, utan tillämpning av lagvalsregler. Tvist som uppstår rörande eller i samband med dessa användarvillkor ska i första hand försöka lösas bakom stängda dörrar, men ska slutligen avgöras av svensk domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans, om inte annat följer av tvingande lag.

ÄNDRINGAR AV VILLKOR

  • bostadsval.se förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor och bestämmelser.
  • Ändrade villkor kommer uppdateras på hemsidan under Villkor. Ändringar för sekretesspolicy är giltiga vid publicering. Genom fortsatt användande av tjänsterna på Bostadsval.se bekräftar medlemmen nya villkor och bestämmelser. Om du inte accepterar villkoren kan du välja att avsluta ditt konto hos oss.