facebook pixel script
logo

Om oss

Vi förstår hur överväldigande det kan vara att försöka hitta ett nytt hem. Med många hyresvärdar som annonserar sina fastigheter på otaliga webbplatser kan processen snabbt bli förvirrande och frustrerande. Därför skapade vi Bostadsval, en plattform som är dedikerad till att göra det enklare för dig att hitta din nästa drömbostad.

Vårt uppdrag är enkelt: vi samlar aktivt ihop tillgängliga hyresbostäder från olika hyresvärdar i Sverige och presenterar dem sedan för dig på ett och samma ställe, på vår webbplats. På så sätt kan du enkelt söka efter din nästa bostad, utan att behöva leta på flera olika webbplatser eller oroa dig för att gå miste om att hitta ditt nästa boende.

Vår plattform är utformad för att göra processen att hitta en ny bostad så enkel och användarvänlig som möjligt. Du kan söka efter fastigheter utifrån specifika kriterier som läge, storlek och prisklass, vilket gör det enkelt att begränsa dina alternativ och hitta den perfekta bostaden för dig.

På Bostadsval.se är vi dedikerade till att hjälpa dig att hitta ditt nästa drömhem. Vårt mål är att ge dig en stressfri och enkel upplevelse som gör processen att hitta och säkra en ny hyresbostad till en barnlek. Så varför inte börja din sökning med oss idag? Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

Bostadsval.se drivs av Select Retail, organisationsnummer: 16258628, momsnummer: EE102385607.

Hitta din nästa drömbostad hos oss idag!