logo

Sponsring och samarbeten

På Bostadsval ser vi till att varje år allokera en bestämd summa av våra marknadsföringsmedel till att sponsra organisationer som vi upplever bidrar med ett stort värde till ungdomar, utsatta och till andra viktiga initiativ. Nedan finner du en lista på de organisationer vi idag stöttar. Överväg gärna att själv skänka en summa till någon av organisationerna nedan eller till en organisation i ditt egna närområde 💙 Kom ihåg att även små bidrag kan göra stor skillnad!

Om du representerar en organisation som önskar medel i form av sponsring får du mer än gärna kontakta oss här så skall vi utforska möjligheterna för detta. Bostadsval.se verkar nationellt i alla kommuner och i alla regioner så vi välkomnar sponsringsinitiativ till organisationer över hela långa Sverige!


Organisationer vi sponsrar

sponsor

Brottsofferjouren Uppsala

Brottsofferjouren ger stöd till brottsutsatta, vittnen och anhöriga. Det spelar ingen roll vem du är eller vilket brott du har utsatts för. Du kan kontakta dem även om du inte är säker på att det du har utsatts för är ett brott. Du behöver inte heller ha polisamält brottet för att få stöd. Hos Brottsofferjouren kan du få gratis:

  • Medmänskligt stöd av någon som lyssnar och förstår.
  • Information om polisanmälan, rättsprocess och ersättningsfrågor.
  • Stöd vid eventuell rättegång.
  • Hjälp i kontakt med myndigheter och försäkringsbolag.
Besök
sponsor

Västra Karups IF

Västra Karups IF har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med ”Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund” (1 kap RF:s stadgar). Föreningen ska motverka all form av diskriminering samt aktivt verka för en drogfri idrott.

Föreningens verksamhet och traditioner bidrar starkt till den känsla av gemenskap och tillhörighet som finns i byn Västra Karup med omnejd. Idrottsplatsen har därför inte bara en viktig funktion som idrottsanläggning för aktiva spelare och deras föräldrar utan är också en viktig allmän mötesplats för de människor som bor och verkar i bygden.

Besök

Organisationer vi samarbetar med

sponsor

Olivträdsbutiken

Olivträdsbutiken direktimporterar större olivträd som är upp till 1000 år gamla utan mellanhänder, för omgående leverans till både privatpersoner, hotell och företag. De erbjuder även unika olivträd där de med personlig service gärna hjälper er med bilder och information innan köp. Olivträdsbutiken säljer även tillbehör för olivträd såsom stora krukor, skydd för vinterförvaring av träd mm.

Besök